Formatie Nunta Pitesti - Secretul unei petreceri reusite!

 

      Esti in cautarea unei trupe pentru o atmosfera unica a evenimentul dv.?

 

       Cu o vasta experienta, Formatia Florentina Pana creeaza un moment fantastic si deosebit. Ne bucuram sa avem colaborari de succes, astfel incat orice eveniment sa ramana de neuitat.

 

       Cine suntem noi?

 

       Suntem un band de muzica live, care ofera servicii muzicale pentru orice tip de eveniment, imbinand perfect partea artistica (instrumentisti si solisti cu o inalta pregatire profesionala) cu cea tehnica ( sonorizare, lumini, efecte speciale).

       Fiecare artist al Formatiei Florentina Pana este unic prin talentul nativ, dar si prin interpretarea personala a fiecarei melodii si mai ales prin repertoriul pe care il adopta.

       Avand studiile necesare, dar si experienta evenimentelor la care au participat, solistii trupei stiu sa se orienteze spre nevoile publicului ascultator. Scopul nostru este acela de a va bucura auzul si de a umple ringul de dans.

 

       Solistii Bandului Florentina Pana, reprezinta o echipa de artisti tineri si talentati, pentru care muzica inseamna totul!

       Repertoriul artistilor Formatiei Florentina Pana, acopera o paleta larga de stiluri muzicale ce cuprinde majoritatea genurilor, oferind clipe de neuitat, prin programe alese adaptate fiecarei ocazii.

 

      De ce Formatia Florentina Pana?

 

       Deoarece suntem pregatiti pentru orice eveniment de tipul, nunta botez, receptie, aniversare sau orice alta petrecere privata.

       Cream momente inedite, jocuri populare, programe antrenante, dans arabesc, totul pentru a da o nota distinsa evenimentului din viata ta. Suntem ceea ce cautati!

Formatie Nunta Pitesti - muzica usoara

Formatie Nunta Pitesti - muzica populara

Str. Victoriei nr.9, Pitesti

0767 369 658

E-mail: formatie@florentina-pana.ro

skype_id

 

Vizionati mai multe videoclipuri pe:

Copyright © Formatia Florentina Pana

Powered by Optimus Plus